22 enero 2008

Visita d´en Lluís Sintes


A principis del més de Gener vam rebre una visita inesperada, d´un dels cantants de més qualitat de Menorca, el Baríton Lluís Sintes.

Va aprofitar la seva estància a Menorca per posar-se en contacte amb nosaltres. Lluís Sintes va actuar a l´església de Santa Maria a Maó i a l´ església dels socors de Ciutadella. (Concerts dedicats al Romanticisme sagramental a la Illa de Menorca del s.XIX, juntament amb l´organista menorquí Tomé Olives). (www.lluissintes.com)

Va poder treure un moment per visitar-nos i donar-nos les seves opinions personals de la nostre música i ens va donar els seus consells professionals.

Amic Lluís, esteim molt agraïts per la teva visita i les teves opinions,
Esperem tornar a gaudir de la teva companyia.

Moltes gràcies.

3 Comentários:

Anónimo dijo...

sois todos muy guapos y cantais muy bien, espero volver a oiros por que me gusto mucho.

Miquel dijo...

Hola companys , soc en Miquel del Grup havaneres La Taverna de Sant Feliu de Guíxols ( Girona ). He descobert el vostre bloc i m'agrada i a més mestre escric aquest comentari , estic escoltant la cançó que teniu gravada per you tube .
Al mestre Lluis , nosaltres també l'hi tenim quelcom que agrair i es que ens va enviar una cançó molt bonica " Cançó de sa Sirena " i que l'hem gravat a l'ultim CD . que encara no el tenim al mercat ja que encara està al forn .
Be res més , companys espero que en alguna ocasió ens puguem veure ( encara que es una mica difícil , per la situació geogràfica ) o potser millor , compartir escenari . Una abraçada i fins sempre.

Miquel dijo...

Hola companys , em dieu que el 25 de juliol , estireu a l'Estartit , per poc que pugui , ens veurem , si no tinc bolo ni altres compromisos , ho intentaré.
Apa salud per tots.
Miquel

Trio Arrels de Menorca © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO